21 Temmuz 2008 Pazartesi

22.07.2008 günün sotesi

bugün doğan yengeçlere kıskaç dolusu sevgilerimi üşenmeden yolluyorum iyiki yengeçsiniz.
bugün yengeçler ellerini göğe kaldırıp allahım neden ben şeklinde haykırabilirler, tüm yengeçler belki aynı anda haykırırsa tanrı onları duyabilir, tanrının yengeçleri duyduğu anlar yengeçlerin mutlu olduğu anlarla doğru orantılıdır ve yengeçler mutlu hayvanlar değillerdir, tanrının onları duyması umurlarında bile olmadığı halde neden yine tanrıya yalvarırlar bunu kendileride bilmezler, evet bu değerli bilgiler eşliğinde kabuklu canlıların bir isyan gününde olabileceğini söyleyebiliriz, havanın çok sıcak olduğuna isyan edebilir, arkadaşınızın neden gözünün üstünde kaşı olduğunu sorgulayabilir, tüm aksiliklerin sizi bulduğunu ayakkabınızı bağlamak için eğilmişken arkanızdan gelen adamın size lego gibi bütün oluşturucak şekilde monte olmasıyla daha iyi anlayıp isyanınıza daha sıkı tutunabilirsiniz, ama yine de bunlar canınızı sıkmasın, bundan daha kötü ne olabilir ki felsefesini hemen dolaptan çıkarıp biraz parlattıktan sonra kullanabilirsiniz, bundan iyisi şamda kayısı çünkü, iyi şeyler düşünüp auranızı mor ve pempe renklere boyamayı düşünürken siyah ve gri tonlarında ki renklerle idare etmeyi öğrenebilirsiniz, irademizin kuvvetli oluşundan dolayı günümüz anlattığım derecede sıkıcı geçmeyebilir, sabrımızın kökü derinlere dayanabilir, bize de hayat gülebilir, yeter ki tüm yengeçlerin ruh sağlıkları yerinde olsun, aman başka bir yerlere gitmesin, mutlu mu mutlu şen mi şen kahkalar atacağımız günler uzakta değil biraz daha gayretle sürünerek yaklaşabiliriz.
extralar:
g.y: pufff sizinde içiniz daralıyor mu? o zaman dolaptan bir kalıp buz alın ve edeleli bedeniniz üzerinde gezdirin bişeyler yapın yani ne bileyim yok mu yapıcak heyecanlı birşeyleriniz? bu kadar mı hayattan koptunuz, yengeçler için kamasutra kitabını okuyun o zaman, öyle bir kitap yoksa oturun yazın, herşeyi devletten beklemeyin.
l.y: tüm yengeçler sıkılırken siz mutlu olacağınızı mı zannediyorsunuz? öyle olsa bile bunu size söylemiycem çünkü hepimiz birimiz birimiz sadece benim için, sıkıntınızı çikolatalı kek yaparak atabilirsiniz, yada birilerini kekleyebilirsiniz, ama buda sizi yorucaktır, yorgunken keklemek yerine kek siz olabilirsiniz, sonra üzüm üzüm üzülürsünüz, hele karşınıza bir yay çıkmamasına dikkat edin bu aralar, oklarına alay,dalga etc. gibi gereksiz fani şeyler bulamış olabilirler hiç çekemeyiz direk eleyelim kafamızı dinleyelim.

Hiç yorum yok: